KONTAKTLINSER FÖR ATT SE PÅ NÄRA, MEDELLÅNGT OCH LÅNGT HÅLL

Med tiden kan det vara svårt att läsa det finstilta på nära håll – som tidskrifter, prislappar eller meddelanden på din smartphone. Sedan är det besvärligt att fumla efter läsglasögonen. Med multifokala endags- eller månadslinser kan du se på alla avstånd – och då blir den situationen ett minne blott.

LÄSGLASÖGON ÄR INTE DITT ENDA ALTERNATIV

Att sätta på sig ett par läsglasögon för första gången är förmodligen inget du har sett fram emot. För många människor kan det vara en lättnad att veta att du har alternativ – och ett av dessa alternativ är multifokala kontaktlinser.

 

Presbypoia reading glasses

SE, STIRRA, KIKA, LÄS, TITTA

Den stora fördelen med att bära multifokala linser är friheten som de ger. De är utvecklade för att ge klar syn på nära, medellångt och långt håll. Det innebär att du inte alls behöver växla mellan glasögon och kontaktlinser. Du behöver inte planera framåt. Inte leta febrilt i din väska. Inte ha någonting i ett snöre runt halsen. Multifokala kontaktlinser passar perfekt för en fri och aktiv livsstil – plus att du behåller ditt naturliga utseende.

 

Presbyopia see glare read

ÄR DU REDO ATT PROVA MULTIFOKALA KONTAKTLINSER?

Innan du tar på dig de där läsglasögonen rekommenderar vi att du besöker din optiker. De kan också avgöra om multifokala linser är rätt för dig. Optiker David förklarar allt.