TOTAL30™

UPPLEV THE JOY OF NOTHING MED TOTAL30™

 • Vänj dig vid att inte känna obehag
 • Inget annat är i kontakt med ögat än en mjuk kudde av fukt
 • Känns inte alls, inte ens dag 30
 • För användare som vill ha en månadslins med optimal prestanda

 

 

TOTAL30™

3 ANLEDNINGAR ATT VÄLJA TOTAL30™ MÅNADSLINSER:

VÄNJ DIG VID ATT INTE KÄNNA OBEHAG

När det gäller kontaktlinser är den enda viktiga frågan: känner du linserna? Framtidens linsteknologi är här. Med hjälp av den senaste innovationen inom kontaktlinsmaterial med vattengradient kan du njuta av känslan av att inte känna något alls med månadslinserna TOTAL30™ 

 

Total30 properties

KÄNNS INTE ALLS, ENS DAG 30

TOTAL30™ är de första och enda månadslinserna med nästan 100 % vatten vid ytan. Det ger en mjuk kudde av fukt som minimerar kontakten med ögats känsliga vävnader. Så att du kan njuta av perfekt komfort en hel månad

 

EN LINS SOM HÅLLER SIG REN HELA MÅNADEN

Ytan på TOTAL30™-kontaktlinserna är lika ren och hållbar  dag 30 som dag 1, efter en hel månads användning och skötsel

 • Kontaktlinsanvändare som inte accepterar obehag från linserna
 • Kontaktlinsanvändare som upplever att deras nuvarande linser är ”OK”
 • De som har närsynthet av översynthet
 • Alla som vill ha kontaktlinser som ger en ultimat komfortupplevelse

 

FRÅGA ETT PROFFS

Om du undrar om TOTAL30™ månadslinser är rätt val för dig ska du kontakta din optiker.

KONTAKTA DIN OPTIKER
Total30 trials with eye care professionals

 

VÄNJ DIG VID ATT INTE KÄNNA OBEHAG. UNNA DIG SJÄLV ATT FÅ UPPLEVA THE JOY OF NOTHING

Om du tror att TOTAL30™ månadslinser kan passa dig, varför inte prova? I TOTAL30™ Joy of Nothing-provkit som du får finns provlinser för 30 dagar.

 

 

 

 

Total30 properties

DU KANSKE UNDRAR

  Du måste vara noga med att tvätta och torka dina händer. Placera kontaktlinsen på ditt pekfinger. Dra ned det nedre ögonlocket med lång- eller ringfingret på samma hand samtidigt som du använder den andra handen för att hålla det övre ögonlocket ordentligt öppet. Titta direkt på kontaktlinsen eller i en spegel, och placera sedan linsen på mitten av ditt öga. När du har satt i kontaktlinsen, släpper du först långsamt det undre ögonlocket och sedan det övre. Blinka och sedan ska kontaktlinsen vara på plats.

   

   

   

  Det är normalt att din syn förändras över tid och med stigande ålder. Kontakta din optiker för att kontrollera dina ögon regelbundet.

   

  Månadslinser är utvecklade för att användas dagligen under en månad. De säljs oftast i en förpackning om tre eller sex linser. Varje lins ligger i en separat blisterförpackning. Du tar ut linsen från förpackningen, sätter i den i ditt öga, bär den under dagen, tar ur den på kvällen och rengör den. Vissa månadslinser, som AIR OPTIX™ NIGHT&DAY™ AQUA lämpar sig även för kontinuerlig användning; du kan ha den i upp till 30 dagar och nätter utan att ta ur dem.

   

   

  Månadslinser måste rengöras med linsvätska efter användning och förvaras i en linsburk.

   

   

  Toriska månadslinser är som vanliga månadslinser, men med en viktig skillnad – de är kontaktlinser för personer med astigmatism. Astigmatism är ett brytningsfel där ljuset inte fokuseras jämnt av ögat på näthinnan. Det leder till att man ser suddigt. Dina symtom kan förbli osynliga och oupptäckta om du har en lägre grad av astigmatism.

   

  Astigmatism är ett vanligt, ofta mindre synfel som orsakar suddig, förvrängd eller oklar syn. Det inträffar när hornhinnan inte har en perfekt böjd form. Ju mer oregelbundenheter ögat har, desto mer sannolikt är det att du behöver korrigerande linser för att hjälpa dig att fokusera bättre.