AIR OPTIX™ plus HydraGlyde™

MÅNADSLINSER

 • Kontinuerlig komfort från dag 1 till 30

 • Konstant skydd mot irriterande avlagringar för långvarig komfort

 • Långvarig fukt

 

BÖRJA PROVA IDAG
DAILIES TOTAL1®

 

OM AIR OPTIX™ PLUS HYDRAGLYDE™

KONTINUERLIG KOMFORT FRÅN DAG 1 TILL 30

Kontaktlinser ska kännas bekväma hela tiden du har på dig dem. Tack vare HydraGlyde™ Moisture Matrix-tekniken återfuktas linsen hela dagen, för långvarig komfort. Faktum är att 9 av 10 användare håller med om att AIR OPTIX™ kontaktlinser ger generell komfort hela dagen.

 

KONSTANT SKYDD MOT IRRITERANDE AVLAGRINGAR FÖR LÅNGVARIG KOMFORT

Du bör aldrig behöva uppleva torrhet och obehag när du använder kontaktlinser.

Det är därför AIR OPTIX™ kontaktlinser bygger på SmartShield™-tekniken som hjälper till att skydda dina linser från irriterande avlagringar, för långvarig användarkomfort hela månaden.

 

LÅNGVARIG FUKT

Oavsett vad som än händer under din dag behöver du kontaktlinser som är bekväma och hjälper dina ögon att kännas återfuktade hela dagen. AIR OPTIX™ plus HydraGlyde® kontaktlinser gynnas av HydraGlyde™ Moisture Matrix-tekniken som hjälper till att hålla linsen kontinuerligt fuktig, för långvarig återfuktning hela dagen.

TIPS: Använd OPTI-FREE™ PureMoist™ eller AOSEPT™ PLUS with HydraGlyde™ för att ta hand om dina AIR OPTIX™ plus HydraGlyde™ kontaktlinser och få några extra timmars bekväm användning.

 

AIR OPTIX® plus HydraGlyde® contact lens wearer

 

REKOMMENDERAS FÖR

 • Nya kontaktlinsanvändare
 • Användare av månadslinser som söker kontinuerlig komfort hela dagen, varje dag
 • Användare av månadslinser som vill skydda linserna från irriterande avlagringar, för långvarig komfort hela månaden

 

RÅDGÖR MED EN OPTIKER

Om du har några frågor om huruvida AIR OPTIX™ plus HydraGlyde™ kontaktlinser är rätt för dig, ska du rådgöra med din optiker.

 

KONTAKTA DIN OPTIKER
Trials with eye care professionals

DU KANSKE UNDRAR

  Kontaktlinser är väldigt säkra om du använder dem på det sätt som din optiker har angivit. Kom ihåg att god hygien är viktigt, så tvätta och torka händerna noggrant innan du sätter i och tar ur dina linser.

   

  Du måste vara noga med att tvätta och torka dina händer. Placera kontaktlinsen på ditt pekfinger. Dra ned det nedre ögonlocket med lång- eller ringfingret på samma hand samtidigt som du använder den andra handen för att hålla det övre ögonlocket ordentligt öppet. Titta direkt på kontaktlinsen eller i en spegel, och placera sedan linsen på mitten av ditt öga. När du har satt i kontaktlinsen, släpper du först långsamt det undre ögonlocket och sedan det övre. Blinka och sedan ska kontaktlinsen vara på plats.

   

   

   

  Det är normalt att din syn förändras över tid och med stigande ålder. Kontakta din optiker för att kontrollera dina ögon regelbundet.

   

  Ja, dina kontaktlinser ska kännas bekväma. Din optiker mäter ditt öga och rekommenderar rätt typ av lins. Du kan också <se vad andra användare> säger om hur bekväma deras linser är.

  Om du upplever obehag, bör du tala med din optiker för att få råd.

   

   

  Som namnet antyder ska månadslinser bäras under högst en månad. I samtliga fall rekommenderar vi användarna att noggrant följa rekommendationerna från sina optiker.