AIR OPTIX™ plus HydraGlyde™ Multifocal

MULTIFOKALA MÅNADSLINSER FÖR PERSONER MED PRESBYOPI

 • Tydlig syn på nära och långt håll
 • Kontinuerlig komfort från dag 1 till 30
 • Konstant skydd mot irriterande avlagringar för långvarig komfort

 

PROVA IDAG
AIR OPTIX® plus HydraGlyde® Multifocal pack shot

 

OM AIR OPTIX PLUS HYDRAGLYDE MULTIFOCAL

TYDLIG SYN PÅ NÄRA OCH LÅNGT HÅLL

Läs på din smartphone, titta på tv eller arbeta vid datorn – utan att byta synkorrigering. Dessa linser är särskilt utformade för att fungera tillsammans med dina ögon för att ge exakt syn med oavbrutet fokus, på alla avstånd från nära håll till långt.

 

KONTINUERLIG KOMFORT FRÅN DAG 1 TILL 30

Kontaktlinser ska kännas bekväma hela tiden du har på dig dem. Tack vare HydraGlyde™ Moisture Matrix-tekniken återfuktas linsen hela dagen17 för att ge långvarig komfort. Faktum är att 9 av 10 användare håller med om att de ger generell komfort hela dagen.

 

KONSTANT SKYDD MOT IRRITERANDE AVLAGRINGAR FÖR LÅNGVARIG KOMFORT

Du bör aldrig behöva uppleva torrhet och obehag när du använder kontaktlinser.

Det är därför AIR OPTIX™ kontaktlinser bygger på SmartShield™-tekniken som hjälper till att skydda dina linser från irriterande avlagringar, för långvarig användarkomfort hela månaden.

 

TIPS: Använd OPTI-FREE™ PureMoist™ eller AOSEPT™ PLUS with HydraGlyde™ för att ta hand om dina AIR OPTIX™ plus HydraGlyde™ kontaktlinser och få några extra timmars bekväm användning.

Shoes and a pair of jeans

REKOMMENDERAS FÖR

 • Personer med presbyopi som använder månadslinser
 • Användare av månadslinser som söker kontinuerlig komfort hela dagen, varje dag
 • Användare av månadslinser som vill skydda linserna från irriterande avlagringar, för långvarig komfort hela månaden.

 

RÅDGÖR MED EN OPTIKER

Om du har några frågor om huruvida AIR OPTIX™ plus HydraGlyde™ Multifocal kontaktlinser är rätt för dig, ska du rådgöra med din optiker.

 

KONTAKTA DIN OPTIKER
Trials with eye care professionals

DU KANSKE UNDRAR

  Presbyopi är ett naturligt tillstånd som påverkar oss alla och gör det svårare att se och läsa saker på nära håll. Med tiden förlorar våra ögon en del av sin elasticitet. Det innebär att de samtidigt förlorar en del av sin förmåga att ändra fokus för olika avstånd. Förändringen sker gradvis. Kontaktlinser har nu blivit ett populärt val vid presbyopi.

   

   

  Det är normalt att din syn förändras över tid och med stigande ålder. Kontakta din optiker för att kontrollera dina ögon regelbundet.

   

  Månadslinser är utvecklade för att användas dagligen under en månad. De säljs oftast i en förpackning om tre eller sex linser. Varje lins ligger i en separat blisterförpackning. Du tar ut linsen från förpackningen, sätter i den i ditt öga, bär den under dagen, tar ur den på kvällen och rengör den. Vissa månadslinser, som AIR OPTIX® NIGHT&DAY® AQUA lämpar sig även för kontinuerlig användning; du kan ha den i upp till 30 dagar och nätter utan att ta ur dem.

   

   

  Som namnet antyder ska månadslinser bäras under högst en månad. I samtliga fall rekommenderar vi användarna att noggrant följa rekommendationerna från sina optiker.

   

  Månadslinser måste rengöras med linsvätska efter användning och förvaras i en linsburk.