AIR OPTIX™ plus HydraGlyde™ for Astigmatism

MÅNADSLINSER FÖR PERSONER MED ASTIGMATISM 

 • Klar synskärpa och komfort hela dagen, varje dag 
 • SmartshieldTM-tekniken skapar en barriär mot avlagringar, vilket gör att linsen hålls renare längre
 • HydraGlyde™ Moisture Matrix hjälper till att hålla linsytan fuktig hela dagen, varje dag

 

PROVA IDAG
AIR OPTIX™ plus HydraGlyde™ for Astigmatism pack shot

OM AIR OPTIX PLUS HYDRAGLYDE FOR ASTIGMATISM

KONTINUERLIG KOMFORT FRÅN DAG 1 TILL 30

Kontaktlinser ska kännas bekväma hela tiden du har på dig dem. Tack vare HydraGlyde™ Moisture Matrix-tekniken återfuktas linsen hela dagen för att ge långvarig komfort. Faktum är att 9 av 10 användare håller med om att de ger generell komfort hela dagen.

 

KONSTANT SKYDD MOT IRRITERANDE AVLAGRINGAR FÖR LÅNGVARIG KOMFORT

Du bör aldrig behöva uppleva torrhet och obehag när du använder kontaktlinser.

Det är därför AIR OPTIX™ kontaktlinser bygger på SmartShield™-tekniken som hjälper till att skydda dina linser från irriterande avlagringar, för långvarig användarkomfort hela månaden.

 

LÅNGVARIG FUKT

Oavsett vad som än händer under din dag behöver du kontaktlinser som är bekväma och hjälper dina ögon att kännas återfuktade hela dagen. AIR OPTIX™ plus HydraGlyde™ kontaktlinser gynnas av HydraGlyde™ Moisture Matrix-tekniken som hjälper till att hålla linsen kontinuerligt fuktig, för långvarig återfuktning hela dagen.

TIPS: Använd OPTI-FREE™ PureMoist™ eller AOSEPT™ PLUS with HydraGlyde™ för att ta hand om dina AIR OPTIX™ plus HydraGlyde™ kontaktlinser och få några extra timmars bekväm användning.

Girl wearing contact lenses on a carousel

 

RÅDGÖR MED EN OPTIKER

Om du har några frågor om AIR OPTIX™ plus HydraGlyde™ for Astigmatism kontaktlinser är rätt för dig, ska du rådgöra med din optiker. Använder du AIR OPTIX™ for astigmatism? Kontakta då din optiker för att få prova linserna AIR OPTIX™ plus Hydraglyde™ for astigmatism.

 

KONTAKTA DIN OPTIKER
Trials with eye care professionals

DU KANSKE UNDRAR

  Du måste vara noga med att tvätta och torka dina händer. Placera kontaktlinsen på ditt pekfinger. Dra ned det nedre ögonlocket med lång- eller ringfingret på samma hand samtidigt som du använder den andra handen för att hålla det övre ögonlocket ordentligt öppet. Titta direkt på kontaktlinsen eller i en spegel, och placera sedan linsen på mitten av ditt öga. När du har satt i kontaktlinsen, släpper du först långsamt det undre ögonlocket och sedan det övre. Blinka och sedan ska kontaktlinsen vara på plats.

   

   

   

  Det är normalt att din syn förändras över tid och med stigande ålder. Kontakta din optiker för att kontrollera dina ögon regelbundet.

   

  Ja, dina kontaktlinser ska kännas bekväma. Din optiker mäter ditt öga och rekommenderar rätt typ av lins. Du kan också <se vad andra användare> säger om hur bekväma deras linser är.

  Om du upplever obehag, bör du tala med din optiker för att få råd.

   

   

  Astigmatism är ett vanligt, ofta mindre synfel som orsakar suddig, förvrängd eller oklar syn. Det inträffar när hornhinnan inte har en perfekt böjd form. Ju mer oregelbundenheter ögat har, desto mer sannolikt är det att du behöver korrigerande linser för att hjälpa dig att fokusera bättre.

   

   

  Toriska månadslinser är som vanliga månadslinser, men med en viktig skillnad – de är kontaktlinser för personer med astigmatism. Astigmatism är ett brytningsfel där ljuset inte fokuseras jämnt av ögat på näthinnan. Det leder till att man ser suddigt. Dina symtom kan förbli osynliga och oupptäckta om du har en lägre grad av astigmatism.