FÅ ETT NYTT PERSPEKTIV PÅ LINSER

Kontaktlinstekniken har utvecklats snabbt under de senaste åren, precis som alla andra former av teknik. Målet med ny kontaktlinsteknik är att ge användaren en så bra och bekväm upplevelse som möjligt.

MYT #1: ALLA KONTAKTLINSER GER TORRA ÖGON

Fel. DAILIES TOTAL1® Water Gradient är till exempel linser som inte känns alls. Dessa linser har nästan 100 % vatten vid ytan. Det innebär att det enda som kommer i kontakt med ögat är en kudde av fukt, vilket ger en optimerad komfort.

 

Myth #1 dry eyes

MYT #2: RÖDA ÖGON ÄR EN DEL AV HELA GREJEN

Det stämmer att om man bär vissa kontaktlinser för länge kan man få en rodnad i ögonen som orsakas av syrebrist i ögat. DAILIES TOTAL1® Water Gradient möjliggör hög syresättning.

 

Myth #2 red eyes

MYT # 3: ALLA LINSER ÄR LIKADANA

Så är det helt enkelt inte. Det finns olika material och olika tillverkningsprocesser. Därför rekommenderar vi alltid ett besök hos din optiker. De ger dig de bästa rekommendationerna så att du hittar den lins som passar dig bäst.

 

Myth #3 all lenses are the same

DEN SENASTE LINSINNOVATIONEN

placeholder

Material med vattengradient

DAILIES TOTAL 1® bygger på den senaste innovationen inom kontaktlinsmaterial. Linser med vattengradient har en kudde av fukt som omger linsen så att det känns som att du inte har på dig någon lins.

 

placeholder

Hög andningsförmåga

Syre är en av de viktigaste faktorerna för välbefinnandet hos dina ögon. Så en hög andningsförmåga bidrar till att få dina ögon att se vita och fräscha ut.