0900c35380410bfd_1908008-3D-DT1-30ct-USA-f_left.png

 

ACCEPTERA INTE OBEKVÄMA KONTAKTLINSER

Prova DAILIES TOTAL1TM:

 • Känns inte alls tack vare det innovativa materialet med graderat vatteninnehåll
 • Hög andningsförmåga
 • Slät yta som känns skön hela dagen
PROVA DAILIES TOTAL1 NU
Trial with eye care professional

GLÖM BORT ATT DU BÄR LINSER OCH NJUT AV LIVET

Trial with eye care professional

 

VARFÖR SKA DU VÄLJA DAILIES TOTAL1TM?

Helt enkelt därför att DAILIES TOTAL1TM är så bekväma att du inte känner dem. DAILIES TOTAL1TM innehåller det senaste innovativa materialet med graderat vatteninnehåll, vilket skapar en fuktkudde på ytan som gör att linsen inte känns alls. Dessutom bidrar den höga andningsförmågan till friska ögonvitor, och med nästan 100 procent vatten på linsernas yta känns ögonen fräscha till och med under riktigt långa dagar.

 

 • Kontaktlinsanvändare som inte är helt nöjda
 • De som vill ha den ultimata kontaktlinskänslan
 • Personer med en aktiv livsstil som använder dem under många timmar

 

 

Trial with eye care professional

VÄLKOMMEN IN I KOMFORTZONEN

 

Oavsett vad du har hört ska du aldrig behöva nöja dig med obekväma kontaktlinser. Bättre linskomfort med DAILIES TOTAL1TM. Få ditt startpaket med bland annat provlinser, tvål, guldfärgad spegel och välkomstbroschyr. När du väl provat DAILIES TOTAL1TM kommer du aldrig att vilja ha något annat.

 

 

 

Trial with eye care professional

VANLIGA FRÅGOR

  Endagslinser är utvecklade för att användas en gång. De säljs oftast i förpackningar om 30 eller 90 linser. Varje lins ligger i en separat blisterförpackning. Endagslinser sätts i på morgonen för att sedan tas ur och kastas i slutet av dagen.

   

  Endagslinser är utvecklade för att fungera från att de sätts i på morgonen tills de tas ur någon gång på kvällen. Vi råder användarna att noggrant följa rekommendationerna från sina optiker.

   

   

  Det behövs ingen skötsel före eller efter användning. Du sätter helt enkelt i dem på morgonen och kastar dem på kvällen.

   

   

  DAILIES TOTAL1TM kallas kontaktlinser med vattengradient. De är utformade för att successivt öka vatteninnehållet från kärnan till ytan. Detta innovativa material ger mindre vatten i kärnan, vilket ger ett ökat syreflöde genom ögat och ett större vatteninnehåll på linsytan. DAILIES TOTAL1TM-kontaktlinserna närmar sig med sitt vattengradient-material 100 % vatten vid det allra yttersta skiktet. Detta innebär att allt som rör ditt öga är en kudde av fukt. Nästan 9 av 10 användare håller med om att DAILIES TOTAL1TM-kontaktlinserna är så bekväma att de inte känns alls.