DAILIES TOTAL1™ Multifocal

ENDAGSLINSER MED VATTENGRADIENT FÖR PERSONER MED PRESBYOPI

 • Tydlig syn på nära och långt håll
 • Linsen som inte känns 
 • Hjälper till att åtgärda torrhet när det behöv

 

BÖRJA PROVA IDAG
DAILIES TOTAL1® Multifocal

 

 

OM DAILIES TOTAL1™ MULTIFOCAL

TYDLIG SYN PÅ NÄRA OCH LÅNGT HÅLL

Läs på din smartphone, titta på tv eller arbeta vid datorn – allt utan kompromisser. Den unika precisionsprofilens optiska design ger smidiga övergångar mellan nära, medellångt och långt håll.

 

DAILIES TOTAL 1 Multifocal technology and user

 

REKOMMENDERAS FÖR

 • Personer med presbyopi som använder endagslinser
 • Personer med presbyopi som har besvär med torra ögon
 • En optimal upplevelse med linser 

 

RÅDGÖR MED EN OPTIKER

Om du har några frågor om huruvida DAILIES TOTAL1™ Multifocal är rätt för dig, ska du rådgöra med din optiker.

 

KONTAKTA DIN OPTIKER
Trials with eye care professionals

DU KANSKE UNDRAR

  Endagslinser är utvecklade för att användas en gång. De säljs oftast i förpackningar om 30 eller 90 linser. Varje lins ligger i en separat blisterförpackning. Endagslinser sätts i på morgonen för att sedan tas ur och kastas i slutet av dagen.

   

  Det är normalt att din syn förändras över tid och med stigande ålder. Kontakta din optiker för att kontrollera dina ögon regelbundet.

   

  Presbyopi är ett naturligt tillstånd som påverkar oss alla och gör det svårare att se och läsa saker på nära håll. Med tiden förlorar våra ögon en del av sin elasticitet. Det innebär att de samtidigt förlorar en del av sin förmåga att ändra fokus för olika avstånd. Förändringen sker gradvis. Kontaktlinser har nu blivit ett populärt val vid presbyopi.

   

   

  Det behövs ingen skötsel före eller efter användning. Du sätter helt enkelt i dem på morgonen och kastar dem på kvällen.

   

  Multifokala endagslinser är detsamma som vanliga endagslinser, men med en viktig skillnad – de är kontaktlinser för personer med presbyopi. De är utvecklade så att användaren kan se saker skarpt på nära, medellångt och långt håll.