DAILIES™ AquaComfort Plus™ Multifocal

MULTIFOKALA ENDAGSLINSER FÖR PERSONER MED PRESBYOPI

 • Tydlig syn på nära och långt håll
 • Fräsch komfort hela dagen
 • Ingen rengöring – använd en ny lins varje dag
BÖRJA PROVA IDAG
DAILIES TOTAL1® Multifocal

 

OM DAILIES AQUACOMFORT PLUS MULTIFOCAL

TYDLIG SYN PÅ NÄRA OCH LÅNGT HÅLL

Läs på din smartphone, arbeta vid datorn eller titta på tv – allt utan att kompromissa. Den unika precisionsprofilens optiska design ger smidiga övergångar mellan nära, medellångt och långt håll.

 

FRÄSCH KOMFORT HELA DAGEN

Gå från kontoret till gymmet till middagen med fräscha ögon. Linserna förblir fuktiga, tack vare tre aktiva fuktgivande ingredienser som frigörs varje gång du blinkar. Faktum är att 93 % av DAILIES™ användare håller med om de är bekväma hela dagen.

 

INGEN RENGÖRING – ANVÄND EN NY LINS VARJE DAG

Ett par nya linser varje dag ger en bekymmersfri tillvaro. Sätt i ett nytt par linser varje morgon och kasta dem på kvällen.

DACP

 

REKOMMENDERAS FÖR

 • Personer med presbyopi som använder endagslinser
 • Användning varje dag eller sporadiskt vid sport, arbete eller lek
 • De som lider av säsongsallergi

RÅDGÖR MED EN OPTIKER

Om du har några frågor om huruvida DAILIES™ AquaComfort Plus™ Multifocal kontaktlinser är rätt för dig, ska du rådgöra med din optiker.

 

KONTAKTA DIN OPTIKER
Trials with eye care professionals

DU KANSKE UNDRAR

  Det är normalt att din syn förändras över tid och med stigande ålder. Kontakta din optiker för att kontrollera dina ögon regelbundet.

   

  Presbyopi är ett naturligt tillstånd som påverkar oss alla och gör det svårare att se och läsa saker på nära håll. Med tiden förlorar våra ögon en del av sin elasticitet. Det innebär att de samtidigt förlorar en del av sin förmåga att ändra fokus för olika avstånd. Förändringen sker gradvis. Kontaktlinser har nu blivit ett populärt val vid presbyopi.

   

   

  Endagslinser är utvecklade för att fungera från att de sätts i på morgonen tills de tas ur någon gång på kvällen. Vi råder användarna att noggrant följa rekommendationerna från sina optiker.

   

  Det behövs ingen skötsel före eller efter användning. Du sätter helt enkelt i dem på morgonen och kastar dem på kvällen.

   

   

  Multifokala endagslinser är detsamma som vanliga endagslinser, men med en viktig skillnad – de är kontaktlinser för personer med presbyopi. De är utvecklade så att användaren kan se saker skarpt på nära, medellångt och långt håll.