DAILIES™ AquaComfort Plus™

ENDAGSLINSER SOM KASTAS EFTER ANVÄNDNING

 • Fräsch komfort hela dagen
 • En ny lins varje dag, ingen rengöring
 • Njut av extra frihet
 
BÖRJA PROVA IDAG
DAILIES® AquaComfort Plus® pack shot

 

OM DAILIES AQUACOMFORT PLUS

FRÄSCH KOMFORT HELA DAGEN

Du ska kunna räkna med att dina linser känns bekväma från att du sätter i dem tills du tar ut dem. Med DAILIES™ AquaComfort Plus™ kontaktlinser frigörs fuktgivande ingredienser från linsen för att ge dig en fräsch och behaglig känsla varje gång du blinkar.

 

EN NY LINS VARJE DAG, INGEN RENGÖRING

Ett par nya linser varje dag ger en bekymmersfri tillvaro. Du sätter helt enkelt i dina DAILIES™ AquaComfort Plus™ på morgonen, och tar sedan ut och kastar dem på kvällen. Det är enkelt och hygieniskt.

 

NJUT AV EXTRA FRIHET

Kontaktlinser ger dig extra frihet som du normalt inte upplever med glasögon. Du kan visa vem du är, inifrån och ut, med den frihet som kontaktlinser ger.

Young girl climbing glasses free

REKOMMENDERAS FÖR

 • Nya kontaktlinsanvändare
 • Användning varje dag eller sporadiskt vid sport, arbete eller lek
 • De som lider av säsongsallergi

 

RÅDGÖR MED EN OPTIKER

Om du har några frågor om huruvida DAILIES™ AquaComfort Plus™ kontaktlinser är rätt för dig, ska du rådgöra med din optiker.

KONTAKTA DIN OPTIKER
Trials with eye care professionals

DU KANSKE UNDRAR

  Kontaktlinser är väldigt säkra om du använder dem på det sätt som din optiker har angivit. Kom ihåg att god hygien är viktigt, så tvätta och torka händerna noggrant innan du sätter i och tar ur dina linser.

   

  Du måste vara noga med att tvätta och torka dina händer. Placera kontaktlinsen på ditt pekfinger. Dra ned det nedre ögonlocket med lång- eller ringfingret på samma hand samtidigt som du använder den andra handen för att hålla det övre ögonlocket ordentligt öppet. Titta direkt på kontaktlinsen eller i en spegel, och placera sedan linsen på mitten av ditt öga. När du har satt i kontaktlinsen, släpper du först långsamt det undre ögonlocket och sedan det övre. Blinka och sedan ska kontaktlinsen vara på plats.

   

   

   

  Endagslinser är utvecklade för att användas en gång. De säljs oftast i förpackningar om 30 eller 90 linser. Varje lins ligger i en separat blisterförpackning. Endagslinser sätts i på morgonen för att sedan tas ur och kastas i slutet av dagen.

   

   

  Endagslinser är utvecklade för att fungera från att de sätts i på morgonen tills de tas ur någon gång på kvällen. Vi råder användarna att noggrant följa rekommendationerna från sina optiker.

   

   

  Det behövs ingen skötsel före eller efter användning. Du sätter helt enkelt i dem på morgonen och kastar dem på kvällen.