DAILIES™ AquaComfort Plus Toric™

ENDAGSLINSER FÖR PERSONER MED ASTIGMATISM

 • Fräsch komfort hela dagen
 • En ny lins varje dag, ingen rengöring
 • Njut av extra frihet
 
BÖRJA PROVA IDAG
DAILIES® AquaComfort Plus® Toric pack shot

 

OM DAILIES AQUACOMFORT PLUS TORIC

FRÄSCH KOMFORT HELA DAGEN

Du ska kunna räkna med att dina linser känns bekväma från att du sätter i dem tills du tar ut dem. Med DAILIES™ AquaComfort Plus™ Toric-linserna frigörs fuktgivande ingredienser från linsen för att ge dig en fräsch och behaglig känsla varje gång du blinkar.

 

EN NY LINS VARJE DAG

Ett par nya linser varje dag ger en bekymmersfri tillvaro. Du sätter helt enkelt i dina DAILIES™ AquaComfort Plus™ Toric på morgonen, och tar sedan ut och kastar dem på kvällen. Det är enkelt och hygieniskt.

 

NJUT AV EXTRA FRIHET

Kontaktlinser ger dig extra frihet som du normalt inte upplever med glasögon. Du kan visa vem du är, inifrån och ut, med den frihet som kontaktlinser ger.

Young girl climbing glasses free

 

REKOMMENDERAS FÖR

 • Personer med astigmatism som inte är så vana vid kontaktlinser
 • Användning varje dag eller sporadiskt vid sport, arbete eller lek
 • De som lider av säsongsallergi

 

RÅDGÖR MED EN OPTIKER

Om du har några frågor om huruvida DAILIES™ AquaComfort Plus™ Toric kontaktlinser är rätt för dig, ska du rådgöra med din optiker.

KONTAKTA DIN OPTIKER
Trials with eye care professionals

DU KANSKE UNDRAR

  Du måste vara noga med att tvätta och torka dina händer. Placera kontaktlinsen på ditt pekfinger. Dra ned det nedre ögonlocket med lång- eller ringfingret på samma hand samtidigt som du använder den andra handen för att hålla det övre ögonlocket ordentligt öppet. Titta direkt på kontaktlinsen eller i en spegel, och placera sedan linsen på mitten av ditt öga. När du har satt i kontaktlinsen, släpper du först långsamt det undre ögonlocket och sedan det övre. Blinka och sedan ska kontaktlinsen vara på plats.

   

   

   

  Det är normalt att din syn förändras över tid och med stigande ålder. Kontakta din optiker för att kontrollera dina ögon regelbundet.

   

  Astigmatism är ett vanligt, ofta mindre synfel som orsakar suddig, förvrängd eller oklar syn. Det inträffar när hornhinnan inte har en perfekt böjd form. Ju mer oregelbundenheter ögat har, desto mer sannolikt är det att du behöver korrigerande linser för att hjälpa dig att fokusera bättre.

   

   

  Toriska endagslinser är detsamma som vanliga endagslinser, men med en viktig skillnad – de är kontaktlinser för astigmatism. I allmänhet upplever personer med astigmatism ibland suddig eller förvrängd syn. Detta beror på en oregelbundet formad hornhinna – ju mer oregelbunden den är desto mer sannolikt är det att du behöver korrigerande linser för att hjälpa dig att fokusera bättre.

   

  Endagslinser är utvecklade för att fungera från att de sätts i på morgonen tills de tas ur någon gång på kvällen. Vi råder användarna att noggrant följa rekommendationerna från sina optiker.